FAQ

Veelgestelde vragen

Een overzicht van antwoorden op de meest gestelde vragen.

Abonnement


De prijs voor een jaarabonnement bedraagt 65 Euro per jaar (incl. BTW). Op deze pagina kan u uw gegevens doorgeven om u te abonneren. De bezorging gebeurt via de Post.

Ook abonnementen in het buitenland zijn mogelijk mits het betalen van extra portkosten. Hiervoor neemt u best contact op met de klantendienst.

Contacteer de klantendienst via e-mail (info@haverklap.be) of neem telefonisch contact op: +32 (0)14 86 01 32.
Indien u over een login beschikt kan u uw adres wijzigen bij "Mijn gegevens" in uw account.

Nog op zoek naar een origineel cadeau? Via deze pagina kan u de adresgegevens van de ontvanger doorgeven en meteen daarna een cadeaubon afdrukken zodat u niet met lege handen hoeft aan te komen!
Klik hier om een blanco cadeaubon te downloaden

Bij uw registratie is het mogelijk extra facturatiegegevens op te geven (BTW-nummer en eventueel een ander adres). De factuur wordt na de registratie gemaild.
Indien u over een login beschikt is het ook mogelijk om bij "Mijn abonnement" uw abonnement te verlengen.

Bij uw registratie is het mogelijk extra facturatiegegevens op te geven (BTW-nummer en eventueel een ander adres). De factuur wordt na de registratie gemaild.Het merendeel van de foto's in Haverklap wordt geleverd door het team van paardenfotograaf.be, op deze website vindt u een overzicht van alle fotoreportages met de mogelijkheid tot bestellen. Voor verdere vragen kan u contact opnemen via info@paardenfotograaf.be.

Het klantnummer is terug te vinden op al uw facturen of in de bevestigingsmail die u gekregen heeft na het registreren van uw abonnement op de website.
Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten kan u een nieuw wachtwoord aanvragen via volgende link: Wachtwoord vergeten. In de daarna verzonden mail vindt u instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen en bovendien vindt u uw klantnummer in dezelfde mail terug.


Bij "Mijn gegevens" kan u uw persoonlijke gegevens aanpassen zoals uw adres, e-mailadres, eventuele facturatiegegevens, enz...


"Mijn abonnement" geeft een overzicht van uw huidige abonnementstatus: de begin-en einddatum van uw abonnement, uw abonnement verlengen, betalingshistorie, enz...


Bij "Online lezen" kan u alle kranten van de voorbije jaren opnieuw lezen. U hebt enkel toegang tot het archief indien uw abonnement nog geldig en geactiveerd is.


Voor alle overige vragen kan u terecht bij onze klantendienst.
E-mail: info@haverklap.be
Tel: 0032 (0) 14 86 01 32